Over Liesleest.nlHet begin

Op dit moment studeren wij om lerares Nederlands te worden. In het derde jaar hebben wij de ruimte gekregen om een leesbevorderingsproject op te zetten. Wat? horen we je denken! Uitleg: een project om jongeren meer aan het lezen te krijgen. 

 

Omdat wij allebei heel erg van schrijven, filmen en fotograferen houden was de keuze snel gemaakt: we starten een blog over jeugdboeken! 

 

De komende tijd werken wij hard aan de site. Mis je iets of heb je een leuk idee? Laat het ons weten! 

 

 

 


Dit kan je er vinden...

Op onze blog schrijven we over alles wat we lezen, maken we leuke video's en helpen we je bij het vinden van het juiste boek! 

 

kiezen
Wij hebben ruim 40 jeugdboeken voor je gelezen en hebben in het kort opgeschreven waar ze allemaal over gaan! En wist je dat deze lijst elke week wordt aangevuld met nieuwe titels!? Bekijk hier onze lijst! 

 

school
Lees je een boek voor school en heb je hulp nodig bij het maken van een samenvatting, leesautobiografie óf het omschrijven van de personages uit je boek. Hier geven wij je tips! 

 

blogs
Over de boeken die wij lezen schrijven wij blogs! Hierin kan je lezen waar het boek over gaat én wat wij er van vonden! Lees onze blogs! 

 Genoemd:


Leraar24.nl