Lys een weekje in Frankrijk!

 

 

Vorige week zat ik lekker in Frankrijk! Een week met veel zon, weinig make-up, veel mooie plekken en natuurlijk lekker eten! 

 

In deze blog laat ik een paar van mijn favoriete vakantiekiekjes zien! 


Onze reis ging naar Normandië een gebied waar veel gebeurd is tijdens de Tweede Wereldoorlog. Super interessant en leerzaam om deze plekken te bezoeken!

 

We bezochten niet alleen maar dingen die met de oorlog te maken hadden. De eerste dag gingen wij naar Saint Mont Michel. Een klein stadje dat je alleen kan bereiken wanneer het eb is! Het was daar super toeristisch, niet helemaal mijn ding. Wel had je bij de kerk een prachtig uitzicht! 


In Normandië zijn veel plekken die die een belangrijke rol hebben gespeeld tijdens de Tweede Wereldoorlog. Ik vind het tijdens een vakantie altijd leuk en interessant om nieuwe dingen te leren. Zo bezochten wij een begraafplaats waar Amerikaanse soldaten liggen begraven en namen we een kijken in een museum. Ook gingen wij naar een bunker waar je nog door de gangen kan lopen!


Op vakantie vind ik het heerlijk om ander nieuwe dingen te proeven. Zo bestelde ik in een restaurant een regionaal gerecht. Pasta met champignons en appel, heerlijk! 

 

Op de tweede foto zie je een soort super schuimblok dat ik kocht in een boulangerie! Hij was heel lekker, maar daarna was ik best misselijk.


Tijdens onze lange autoritten, kwamen we heel veel mooie plekjes tegen. Soms is het lastig te fotograferen hoe mooi iets is, maar deze foto's laten een geven een goede indruk!


De laatste dag gingen we naar een dierentuin, zo leuk! Omdat het heel erg warm was, waren er vrij weinig bezoekers. Hieronder zie je een paar van mijn foto's. Met als favoriet: de selfie met de pinguïn! 


We hadden altijd onze zwemkleren achterin de auto liggen. Zo konden we de zee in duiken wanneer we maar wilden! 

 

En geef toe... wie wil er niet op het strand een boek lezen?

 

De week ging eigenlijk veel te snel voorbij. Gelukkig is het bijna zomervakantie! Dan heb ik weer genoeg tijd om lekker in de zon een boek te lezen. 

Reactie schrijven

Commentaren: 0