Lysanne


Het leek zo makkelijk... even een stukje over mezelf typen om te vertellen wie ik ben. Na een aantal keren het tekstveld  leeggemaakt te hebben, laat ik het nu gewoon staan! 

 

Lysanne is mijn naam en ik ben 25 jaar oud. Samen met mijn vriend en kater Kareltje woon ik in een rijtjeshuis dichtbij Groningen. Mijn dagen worden gevuld met studeren, werken, sporten en afspreken met vriendinnen. 

 

 

 

 

 

Zo ben ik: 

 

  • een beetje sportief: ik sport wanneer ik zin heb. 
  • een beetje chaotisch, toch hebben sommige dingen wel een vaste plek. 
  • een beetje een dromer, waardoor ik soms dingen over het hoofd zie. Tegelijkertijd ben ik toch weer erg van het plannen. 
  • en tot slot een beetje creatief, maar ik kan bijvoorbeeld niet tekenen. 

Lastig dus! 

 

Naast dat ik een beetje van alles ben, geniet ik erg van mijn studentenleven. Dit komt vooral door mijn vriendinnen.

 

eetdagboek 
Wij zijn zo verzot op eten dat als we op vakantie zijn we hele 'eetdagboeken' naar elkaar sturen. Wanneer je andere foto's in de groepsapp plaatst volgt er daarna altijd de vraag: 'En wat heb je gegeten?'

 

lezen
Als laatste kan mijn hobby voor boeken lezen natuurlijk niet onbenoemd laten in dit stukje. Ik hou erg van lezen en vind het heerlijk om op te gaan in de verhalen. Het liefst lees ik jeugdliteratuur. Ik heb geen voorkeur voor een bepaald genre. Wanneer een boek mij aanspreekt ga ik het lezen. 

 

Op de site kan je vinden welke boeken ik heb gelezen en wat ik daar van vond! 

 

Liefs, 

 

Lysanne