Lisa


 

Hoi! Mijn naam is Lisa en ik ben 23 jaar oud. Ik woon in de studentenstad Groningen en studeer in Leeuwarden. Wil je meer weten? Lees dan verder! 

 

Sinds een paar jaar woon ik in hartje Groningen. Daarvoor woonde ik in Friesland en Utrecht. Het is wel een beetje raar dat ik in Groningen woon en in Leeuwarden studeer, maar ik vind Groningen veel leuker. 

 

Het studentenleven bevalt me erg goed. Ik spreek af met vriendinnen: we eten samen of drinken samen een drankje. Naar school gaan vind ik ook helemaal niet erg. Ik probeer heel erg te genieten van het studentenleventje, want over een half jaar ben ik waarschijnlijk afgestudeerd. 

 

 

Nederlands

Waarom vind ik Nederlands zo leuk? Ik vind het heel erg leuk om te schrijven, te lezen en te spelen met taal. Op de middelbare school was Nederlands niet mijn lievelingsvak. Ik vond de Franse taal veel mooier. Pas vanaf klas 4 ging ik Nederlands steeds leuker vinden en werd ik er steeds beter in. 

 

Boeken 

Boeken lezen vind ik heel erg leuk. Ik lees graag boeken die waargebeurd (kunnen) zijn, zoals het boek Sonny BoyOp vakantie gaan doe ik ook erg graag en het liefst lees ik in het zonnetje in Zuid-Frankrijk, Spanje of (deze zomer) op Cuba een boek. Ik lees niet altijd boeken, maar ik lees ook veel blogs en tijdschriften. 

 

Netflixen

Naast lezen vind ik netflixen ook heerlijk. Ik kijk van alles, maar haak bij veel series af. Ik heb te weinig geduld. De enige serie die ik blijf volgen is Helemaal het einde. 

 

Je hebt kunnen lezen wat ik allemaal leuk vind. Heb je nog vragen? Wil je weten wat ik minder leuk vind? Laat dan een berichtje achter! 

 

Liefs, 

 

Lisa