Fashionchick

 

 

Deze week had Lysanne ineens geen internet thuis meer. Niet handig als je een blogger bent! 

 

Ze besloot naar de winkel te gaan en een tijdschrift uit te zoeken dat ze nog niet had gelezen. 

 

Fashionchick: een leuk tijdschrift om mee te nemen in je tas als je naar het strand gaat! 

Keuze


Het tijdschrift sprak mij in het schap heel erg aan door de vrolijke kleuren en de vele hartjes die op de voorkant staan. Ik hou van deze stijl! Toen ik het blad doorbladerde om te kijken wat er allemaal in stond viel het mij op dat het vooral over mode gaat én zag ik één van mijn favoriete blogger/vloggers voorbijkomen Yara Michels. Genoeg redenen voor mij om hem mee naar huis te nemen!

Wat ik leuk vind aan dit blad is dat er korte verhalen in staan. Interviews beslaan max. 2 pagina's, dat vind ik vooral fijn wanneer ik bijvoorbeeld op het strand ligt, dan heb ik geen zin om een interview van 5 pagina's te lezen. 

 

Het blad staat vol met betaalbare mode, dat vind ik echt een must. Ik snap nooit waarom tijdschriften altijd kleding presenteren met een duur prijskaartje. Hallo? Alsof ik een T-shirt van 200 euro ga kopen!? 

Sterren van dit moment


Na het lezen van het blad ben ik heel wat wijzer geworden van de celebrities van dit moment. Zo staat er een openhartig interview met Selena Gomez in en worden er vragen gesteld aan Martin Garrix. 

 

 

Ook worden er mensen uit de mode geïnterviewd. Ik moet eerlijk bekennen, ik kende ze allemaal niet. (Dat zegt veel over mijn kennis van mode.) Maar... ik denk dat als je van mode houdt, je het leuk vindt om over deze personen te lezen!

Yara Michels
Yara Michels

Serieus


Naast alle vrolijke onderwerpen is er in het blad ook ruimte voor serieuze verhalen. Zo vertelt Danique dat haar ouders niet mogen weten dat ze lesbisch is en vertelt Eva openhartig over haar shopverslaving. 

 

 

Ik vind het altijd interessant om dit soort verhalen te lezen. Zo leer je elke keer weer wat nieuws door andermans verhalen!

Lys vindt:


Op de bank, zonder internet.
Op de bank, zonder internet.

Ik vind dit blad leuk om mee naar het strand te nemen. Hij is mooi klein en hij houdt ook lekker vast als je bijvoorbeeld op je zij ligt. (Vind ik altijd erg belangrijk.) 😂 Lees: sommige bladen zijn zo dik dat je die niet liggend kan lezen!

 

Als je van mode houdt is dit echt een blad voor jou!  Het blad geeft je genoeg inspiratie om je nieuwe outfits te stijlen!

De vlogs van Yara MichelsWat voor tijdschriften lees jij graag?
Laat het weten in een reactie! 


Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Lotte (zondag, 11 juni 2017 06:21)

    Leuke blog