Cosmopolitan

 

 

 

 

 

Vier het weekend met een tijdschrift! Op zaterdag kun je lekker op de bank een tijdschrift lezen. Ik ben gek op tijdschriften en dus ging ik naar de winkel om er één te kopen. Het is de Cosmopolitan geworden!

De letters van Cosmopolitan kleuren oranje en op de voorkant staat Gigi Hadid. Ik vind de voorkant erg druk, maar de vormgeving van het blad is ook druk. Ik heb dit blad al vaker gelezen en ik vermaak me er altijd goed mee. 

 

 

 

 

 

Must-reads

Ik sla het blad open en ik zie meteen een artikel dat mij aanspreekt. Het artikel heet In de spotlights. De redactie geeft tips voor deze maand. Van must-reads tot tv-series, muziek en apps (die je leven leuker maken). Op nummer 1 staat het boek The house of books van Joseph Knox. Het gaat over een agent die een drugsbende moet schaduwen. Een grote klus, tot blijkt dat de dochter van een parlementslid zich bij de gang heeft aangesloten. Ik heb het boek nog niet gelezen, maar het klinkt spannend! 

Tips

In het tijdschrift staan veel handige tips. Op één van de eerste pagina's staan tips voor als je in een dip zit. Ik vind het heel goed dat er wordt geschreven over de rol van sociale media. Sociale media-foto's werken natuurlijk niet mee als je in een dip zit. Cosmopolitan doorbreekt hiermee een taboe. 

 

Naast de tips tegen een dip staan er ook tips in om de sleur te doorbreken. Herkenbaar. ;-)

 

Het houdt niet op met de tips, want Cosmo's redactie leert je hoe je van je spreekangst af kunt komen. Handig voor als je een presentatie moet geven. 

 

 

Fashion/beauty 
Natuurlijk staan er veel foto's van kleding en make-up in het blad. De modellen dragen glitters, roze, pailletten en felle kleuren. Het is volop lente in het blad. 

 

Interviews

Een tijdschrift zonder interview is een saai tijdschrift. Ik vind het heerlijk om interviews te lezen. Vooral 'echte verhalen' spreken me aan. Er staat een verdrietig artikel in over Decca die haar man verloor terwijl hij hun zoon redde. De droomvakantie op Jamaica eindigde in een horrorvakantie. 


Heb jij dit blad ook gelezen?

Deel met ons in een reactie hieronder wat jij van het tijdschrift vond! 


Reactie schrijven

Commentaren: 0