JAN

 

 

 

Als het mooi weer is, lees ik graag een tijdschrift in de tuin. Deze week is de JAN aan de beurt. Het zonnetje schijnt en de voorkant van de JAN ziet er zomers uit door de felle blauwe kleuren. 

De JAN lees ik vaak als ik op vakantie ga. Het is een tijdschrift met veel foto's, interviews en persoonlijke verhalen. Wil jij meer over JAN te weten komen? Lees dan verder!

 

Column

Halina Reijn neemt afscheid van JAN. De actrice schreef jarenlang columns voor JAN. De columns van Halina zijn altijd eerlijk en mooi geschreven. In deze JAN sluit ze haar column erg mooi af met de volgende woorden: 'Dit was mijn laatste column op deze plek. Ik heb genoten van het schrijven en wens iedereen dagen vol liefde, vriendschap en fascinerende, leerrijke ervaringen toe.'

 

Columns vind ik altijd leuk om te lezen. Korte verhalen over de alledaagse dingen. Prima tijdsbesteding! 

Interview

 

Zoals ik in de blog over de Cosmopolitan al schreef: 'Een tijdschrift zonder interview is een saai tijdschrift.' 

 

In JAN staat een groot interview met acteur Alex Klaasen. Misschien ken je hem van de serie Gooische vrouwen? Hij speelde de rol van Yari (lees: de stylist van Cheryl). Klik hier voor een foto van Alex Klaasen. 

 

 

Het interview met Alex Klaasen is openhartig. Hij vertelt over zijn kinderwens, zijn burn-out, zijn jeugd in Brabant en Emmen en zijn wens om een relatie te krijgen. 

 

Naast het interview met Alex Klaasen staat er een kort interview met actrice Loes Haverkort in het blad. Het interview gaat over de liefde. Van haar eerste zoen tot aan haar bruiloft.  

 

Film

Onder het kopje 'JAN UIT&THUIS' staat een stukje over de film Hotel de grote L. Deze film is gebaseerd op het jeugdboek van Sjoerd Kuyper. De film en het boek gaan over de dertienjarige Kos die drie zussen heeft, maar meisjes onbegrijpelijk vindt. Zijn moeder is overleden en zijn vader is in het ziekenhuis opgenomen. Aan Kos de taak om het familiehotel aan zee te redden. Hoe neemt Kos de leiding als zijn totaal verschillende zussen niet kunnen samenwerken? En wat doet Kos als hij plotseling verliefd wordt?

 

De film Lijkt mij een aanrader. :) 

 

 

 

 

 

Voor meer informatie over JAN kijk je op: www.jan-magazine.nl 


Heb jij dit blad ook gelezen?

Deel met ons in een reactie hieronder wat jij van het tijdschrift vond! 


Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Floraaaa (vrijdag, 26 mei 2017)

    Super leuk! Ik wil deze tijdscrift nu ook lezen!!!