5 keer anders lezen!

 

 

 

 

 

Als je geen zin hebt om een boek te lezen, kun je heel goed iets anders lezen. Lees dit artikel om erachter te komen wat je dan kunt lezen!

Geen zin in een boek? Lees dan dit rijtje maar eens door!

 

 

 

#1. Nieuwsapp

Op je mobiel kun je een nieuwsapp installeren. Kies voor de app van de NOS, NU.nl of het AD. Kies het kopje dat jou het meest aanspreekt en lees het artikel. In de app van NU.nl kun je bijvoorbeeld klikken op entertainment en uitgaan. Je kiest het artikel dat jij interessant vindt! 

 

#2. Tijdschriften

 

Een leuk alternatief voor het lezen van een boek is het lezen van een tijdschrift. Op www.liesleest.nl schrijven Lysanne en ik ook over tijdschriften. Er kwamen eerder al blogs online over de &C en de Cosmopolitan

 

 

#3. Blogs

Je kunt blogs lezen over boeken, make-up, eten en mode. Ook kun je bijpassende vlogs bekijken. Wij zorgen ervoor dat jij het boek vindt dat bij jou past! #wijmakenlezenleuk 

 

 

#4. Kranten

Een krant saai? Nee! Blader de krant maar eens door. Je vindt vast een artikel dat jij interessant vindt. Lees een column, een strip of maak een puzzel. 

 

 

 

#5. Dichtbundels 

Leen een dichtbundel van de bibliotheek of koop er één in een boekhandel. Presentator Tim Hofman heeft zelfs een dichtbundel geschreven. Lysanne schreef er een blog over (De gedichten van de broer van Roos). Je kunt ook een dichtbundel van Ted van Lieshout of Edward van de Vendel lezen. #aanraders 

 

Hopelijk heb je na het lezen van dit artikel meer inspiratie gekregen! :)