D-boeken: thriller

Uitbraak, Jesper Wung-Sung

Wanneer er om de school van Benjamin ineens hekken worden geplaatst weet niemand op school goed wat er gebeurt. Alle leraren en leerlingen mogen de school niet verlaten. De vader van Benjamin is rector van de dorpsschool en probeert iedereen rustig te houden.

 

Wanneer iedereen doorheeft waarom ze worden vastgehouden slaat de onrust toe. Dit boek gaat vooral over keuzes maken. Ondanks dat het een dun boekje is moet de lezer zelf goed nadenken over het verhaal, niet alles wordt uitgelegd.  

 

Pagina's: 112 


Moordvrienden, Natasza Tardio

Milo is getuige van een schietpartij op zijn school. Zijn vriend Finn veroorzaakt dit en pleegt daarna zelfmoord. Milo wordt verdacht van de zaak en wordt opgepakt.

 

Wordt zijn onschuld geloofd en kan hij zijn onschuld ook bewijzen? Houd je van spannende boeken en ben je niet bang voor actie en heftig beschreven gebeurtenissen? Dan is dit boek iets voor jou!

 

Pagina's: 208 


Vals, Mel Wallis de Vries

Abby, Maud Pippa en Feline zijn schoolvriendinnen en besluiten in hun examenjaar in de kerstvakantie naar de Ardennen te gaan. Daar leren ze een groep jongens kennen en geven in de avond een feestje in hun huisje.

 

De meiden hebben het prima naar hun zin totdat de stroom uitvalt, ze geen bereik meer op hun mobieltjes hebben en ze geen kant opkunnen. Wat moeten ze doen? Het wordt alleen maar erger. Eén voor één verdwijnen er vriendinnen. Waar zijn ze heen en wie spookt er steeds rondom het huisje?

 

Dit is een super spannend boek dat je in één keer uit wil lezen!


Pagina's: 271


Ysabella, Judith Visser

Jill is schrijfster en is sinds een tijdje weg bij haar vriend. Haar ex-vriendje wil haar heel graag terug, maar daar moet ze niet aan denken. Ze heeft geen tijd om bij haar verdriet stil te staan, want ze moet een boek afschrijven. De deadline komt steeds dichterbij.

 

Wanneer ze door de stad loopt is ze getuige van een dodelijk ongeluk. Daarna wordt ze aangesproken door een oude man die haar vertelt dat het een vloek is die elke honderd jaar het leven van twee verliefde mensen eist.

 

Kan Jill de vloek op tijd verbreken, zodat het meisje kan blijven leven?


Pagina's: 171


Huidpijn, Saskia Noort

Anne is een beroemde presentatrice en wil dolgraag een kindje samen met haar grote liefde. Wanneer ze samen in de kliniek zijn, trekt haar vriend zich ineens terug. Hij biecht op de hij verliefd is geworden op een andere vrouw en dat hij niet zeker weet of hij wel een kind met Anne wil.

 

Anne is natuurlijk woest en uit dat vooral door veel te drinken, weer te roken en slecht voor zichzelf te zorgen. Ook zoekt ze haar ex-man een paar keer op.

 

Opeens is haar ex-man verdwenen en hij is voor het laatst bij haar gezien. Waar is hij gebleven en heeft Anne hier iets mee te maken zonder dat ze het zelf doorheeft?

 

Dit boek is spannend tot het laatste hoofdstuk! Ideaal voor lezers die van spannende boeken houden.

 

Pagina's: 288

Reactie schrijven

Commentaren: 0