D-boeken: sprookjes

De hongerspelen, Suzanne Collins


Katniss Everdeen woont in het armste district van Panem. Samen met haar moeder en zusje Prim leeft ze een eenvoudig bestaan. Ze weet zich samen met haar moeder en zus in leven te houden door in het bos te jagen.

 

Eén keer per jaar worden de hongerspelen gespeeld, waarbij uit alle districten één jongen en één meisje afgevaardigd wordt. Door middel van een loting wordt er bepaald wie er mee moet doen aan het spel, waarbij veel spelers om het leven komen.

 

Tijdens de loting wordt de naam van Prim getrokken en Katniss besluit voor haar zusje mee te doen aan de hongerspelen. Ze gaat de strijd aan met allemaal wezens en haar tegenstanders.

 

Weet Katniss de hongerspelen te overleven, zodat ze terug kan naar haar zusje?

Houd je van fantasie verhalen? Dan is dit boek echt iets voor jou!

 

Pagina's: 395


Stad van Beenderen, Cassandra Clare

 Wanneer Clary’s moeder ontvoerd wordt en Clary een schaduwjager blijkt te zijn, staat haar wereld op z’n kop. Schaduwjagers jagen op bovennatuurlijke wezens (vampieren, demonen etc.) om de wereld te beschermen.

 

Lees dit boek en ga mee op Clary’s zoektocht naar haar moeder en naar de waarheid. Wat heeft slechterik Valentijn met de ontvoering te maken? Ben je dol op spannend fantasy boeken? Dan is dit boek iets voor jou!

 

 

Pagina's: 478

Reactie schrijven

Commentaren: 0