C-boeken: maatschappij

Koning van Katoren, Jan Terlouw

De koning van Katoren is overleden en er is geen troonopvolger. De 17-jarige Stach wil dolgraag de nieuwe koning worden. Hij kan koning worden als hij 7 moeilijke opdrachten weet te volbrengen die de ministers voor hem bedenken. De ministers willen liever niet dat Stach de nieuwe koning wordt en bedenken de meest moeilijke opdrachten voor de jongen. Stach geeft niet zomaar op en gaat alle uitdagingen graag aan. Tijdens zijn opdrachten leert hij een hoop mensen kennen en beleeft hij veel avonturen.

 

Ondanks dat dit boek al redelijk oud is, hij is verschenen in 1982, is hier in het boek niks van te merken! Het verhaal is tijdloos geschreven.

 

Dit boek is voor jou echt een aanrader als je van avonturen houdt!


Pagina's: 168

Reactie schrijven

Commentaren: 0