Smiley, Lotte Boot

Dit is zeker geen boek voor de bange lezer!


Ik houd enorm van verhalen die waargebeurd zijn. Mijn favoriete boek op dit moment is dan ook Smiley van Lotte Boot.

 

Het boek gaat over een meisje dat zich aansluit bij een drugsbende in Amerika. Ze maakt van dichtbij mee hoe het er in zo’n bende aan toe gaat.  

 

Ik ben naar een lezing van Lotte Boot geweest en ik had van te voren het boek niet gelezen. Tijdens de lezing las ze een stuk voor uit het boek en ik vond het gelijk heel spannend! Ook vertelde Lotte Boot over hoe ze research heeft gedaan voordat ze begon met schrijven. Dat vond ik heel interessant.

 

Toen ik thuis kwam heb ik gelijk het boek besteld op internet. Toen het boek eenmaal in huis was heb ik het boek in één ruk uitgelezen. Ik leefde zo met de hoofdpersoon van het boek mee dat ik ontzettend boos was over het einde. Als je dat bij de lezer veroorzaakt heb je denk ik een goed boek geschreven!


Reactie schrijven

Commentaren: 0