Paper Towns, John Green

Los jij het raadsel op?


Paper Towns geschreven door John Green is een spannend boek vol raadsel en daarom vind ik het zo leuk!

 

Dit verhaal gaat over Margo en Quentin die tegenover elkaar wonen. Op een nacht verschijnt Margo voor het raam van Quentin en vraagt of hij mee gaat om wraak te nemen op een paar klasgenoten. Hij gaat mee en ze hebben een spannende nacht.

 

Margo is een populair meisje maar tegelijkertijd voor veel klasgenoten een mysterie. Dit boek is ook verfilmd. Wel kan ik iedereen aanraden om eerst het boek te lezen en daarna pas de film te bekijken. Dit omdat het boek (natuurlijk) veel gedetailleerder is dan de film.

 

Dit boek is een leuk boek wanneer je van lezen houdt en graag wil meeleven met de hoofdpersoon. Want of je het nu wil of niet, nadenken over de raadsel die in het boek voorkomen doe je toch wel!

 


Reactie schrijven

Commentaren: 0