Bangkok Boy, Carry slee

Een spannende tranentrekker!


Mijn favoriete boek uit de leeslijst is Bangkok Boy van Carry Slee. Het is een boek waarvan ik bijna moest huilen (en dat gebeurt niet vaak). Dit betekent dat het boek me erg aansprak en ik het geen minuut kon wegleggen. Ik heb het boek dan ook in één zucht uitgelezen.

 

Natuurlijk heb ik vaker boeken van Carry Slee gelezen en vaak waren ze voorspelbaar en werd het ene cliché na het andere genoemd. Maar dit boek is echt anders. Het boek gaat over een negentienjarige studente die niet snapt waarom haar vriend het ineens heeft uitgemaakt. Ook is hij met de noorderzon vertrokken. Ze staat erop hem achterna te reizen en haar vriendin/huisgenootje Anouk gaat met haar mee.

 

Het wordt een reis vol avonturen. De ontknoping is heel ontroerend. Dus: op de allerlaatste bladzijden van het boek kunnen zomaar een paar tranen vallen.

 

 


Reactie schrijven

Commentaren: 0