100 uur nacht, Anna Woltz


Honderd uur nacht van Anna Woltz is ook zeker een van mijn favoriete boeken. Ik vind het leuk om te reizen en hierover te lezen.

 

Dit boek speelt zich voornamelijk af in New York. Emilia vlucht naar New York nadat ze te weten is gekomen wat haar vader heeft gedaan. Ze komt alleen op een ongelukkig moment aan in New York. Orkaan Sandy komt op de stad af en is van plan flink tekeer te gaan.

 

Dit brengt een hoop spanning met zich mee. Het meisje maakt erg veel mee tijdens haar trip in New York. Ik heb Anna Woltz mogen ontmoeten en zij vertelde hoe ze op het idee is gekomen om dit boek te schrijven.

 

Ze heeft een deel van het verhaal zelf meegemaakt! En dat maakt het boek voor mij alleen nog maar interessanter. Anna Woltz zat zelf vast in New York tijdens orkaan Sandy.

Reactie schrijven

Commentaren: 0